Mici incantari

99 de pete

2in1 Prospetime pura 5 plante minune

2in1 Prospetime pura 5 plante minuneDetalii

Ia-ti cate un ragaz in iuresul zilei si bucura-te de momente magice cu unul (sau cu toate!) dintre trucurile noastre pentru o stare de spirit minunata.

Atunci cand te trezesti, mediteaza.


Incepe-ti ziua prin a-ti elibera mintea de tot ceea ce trebuie sau ar trebui sa faci. Aprinde o lumanare parfumata, inspira-i mirosul linistitor si concentreaza-te asupra licaritului ei. Inchide ochii si urmareste cu ochii mintii cum flacara continua sa danseze.

Scrie in fiecare zi o lista cu lucruri „de facut”


Fie ca este vorba de treburile casei sau de cele de la birou, incearca sa ai in vedere si sa ajungi la ceea ce se afla pe ultimele locuri in lista ta. Senzatia de implinire este linistitoare si reconfortanta.

Fa o plimbare

Urca un deal pentru a fi cu un pas mai aproape de nori sau plimba-te in picioarele goale pentru a simti nisipul sub talpi. Inspira adanc si simte prospetimea brizei pe fata. Lasa-ti corpul sa infloreasca si mintea sa prinda aripi. Bucura-te de micile placeri ale vietii.

Rememoreaza intamplarile fericite din copilarie

Joaca-te un joc indragit pe vremuri, viziteaza un loc de care te bucurai pe cand erai copil sau savureaza inghetata ta preferata. Transpune-te intr-o perioada cand nu aveai absolut nicio grija pe lume.

Petrece timp in compania unui prieten

Un prieten adevarat iti va ridica starea de spirit atunci cand nu te simti prea increzator si iti va fi intotdeauna alaturi, sarbatorindu-ti succesele. Fie ca radeti impreuna sau varsati o lacrima, timpul petrecut cu prietenii este intotdeauna stimulant si binefacator.

Razi in hohote

Atunci cand razi cu pofta, in creier se declanseaza substantele “fericirii”. Rasul este vindecator, calmant si, in acelasi timp, va lucra asupra aspectului abdomenului tau. Impartaseste o gluma sau uita-te la un film de comedie – fa orice iti poate gadila buna dispozitie.

Canta

Lasa-ti gandurile deoparte si zboara pe aripile versurilor. Simte ritmul in corp si, daca te prinde, danseaza!

Bucura-te de o baie inainte de a merge la culcare
Completeaza-ti ziua, cufundandu-te in cada plina cu apa fierbinte si spumoasa. Simte caldura apei pe trup si aburul care iti mangaie pielea. Spala praful zilei ce tocmai s-a incheiat si uita de toate grijile.

 
TOP