Un spirit inaltat!

99 de pete

2in1 Levantica si iasomie

2in1 Levantica si iasomieDetalii

Sentimentul de bine este usor de trait. Trebuie doar sa stii si sa vrei. O haina proaspat spalata pe care o iei s-o porti este un mijloc de a-ti face bine. La modul cel mai direct si simplu, fara a fi nevoie de ecuatii complexe.

Confortul psihic pe care ni-l ofera prospetimea hainelor ne poate schimba radical perceptia despre mediul in care ne invartim, zi de zi. Sunt acele mici trucuri de care ne putem ajuta pentru a ne misca in cotidian. Efort minim, efect garantat ☺

Indiferent de piesa vestimentara pe care ne-o alegem, prospetimea pe care i-o dau detergentii si senzatia de proaspat spalat se imprima in noi.

Te trezesti ca nu stii unde ai plecat de dimineata si nici nu-ti amintesti daca ai reusit sa-ti pregatesti o salata. Esti un zambet si cu capul in nori si cu un optimism contagios. Esti un mic nucleu de energie si de buna dispozitie intr-un metrou care este prea mult gri-apasat. Aceasta nu este doar o poveste. Este realitatea lucrurilor simple care, uneori, ne scapa pentru ca suntem prea grabiti.

Sentimentul de bine pe care ni-l ofera prospetimea hainelor ne poate schimba radical perceptia despre mediul in care ne invartim, zi de zi. Senzatia de curatenie ne ofera un surplus de energie care manipuleaza realitatea. Metroul vine la timp, trecatorii sunt mai amabili, este mai putina mizerie si mai multa viata. Uiti regrete sau alungi mai usor fricile. Pur si simplu, iti este mai bine in pielea ta.

Importanta unei experiente de acest gen este semnificativa pentru capacitatea ei de rememorare. Nu este vorba doare despre cum statea haina pe tine sau cum te priveau ceilalti. In primul rand sunt senzatiile care se patreseaza si care pot se pot constitui in lectii de "asa, da".

Suntem constienti ca e doar un complex de circumstante, ca praful revine intotdeauna. Dar in momentul acela, firul despicat in patru nu isi mai gaseste relevanta. Te poti bucura de aici si acum. Traiesti in prezent.

Apreciaza pe Facebook confortul oferit de DERO. Like!

SusProdus recomandat
2in1 Levantica si iasomie
Detalii2in1 Levantica si iasomie.

 
TOP