O planeta mai curata

99 de pete

Levantica si iasomie

Levantica si iasomieDetalii

Este vorba despre reducerea impactului pe care il au produsele noastre asupra mediului inconjurator, fara ca super puterile lor de curatare si inmiresmare sa fie diminuate vreun pic.

Am concentrat detergentii nostri excelenti sub forma de lichid sau sub forma de pudra cu puteri fantastice asupra rufelor astfel incat sa economisim energie, sa evitam poluarea si risipa de ambalaj – pentru a ne ingriji cu mai multa atentie de planeta noastra.

Noi promitem sa lasam o amprenta semnificativa. Si tu poti face diferenta (si chiar sa economisesti la portofel!) daca urmezi acesti pasi cat se poate de simpli...

Foloseste produse concentrate


DERO lichid in sticla de 1.5l economiseste cu mai bine de 40% in ceea ce priveste utilizarea ambalajului decat detergentii lichizi obisnuiti. Daca toata lumea de pe intinsul globului ar folosi produse concentrate sau compacte pentru curatarea rufelor, s-ar evita eliminarea in atmosfera a unei cantitati de CO2 egala cu aceea produsa de un milion de masini!

Alege doza corecta


Capacele, capsulele si lopetelele noastre te ajuta sa alegi doza perfecta astfel incat rufele tale sa fie curate si proaspete. Alegand doza potrivita, folosesti mai putine chimicale si cheltuiesti mai putini bani.

Atunci cand speli, incarca masina la capacitate maxima


Economiseste apa si reduce costurile facturilor, asigurandu-te ca masina de spalat are cuva plina cu rufe atunci cand decizi sa o pornesti.

Spala la temperaturi reduse


Desigur, poti obtine rufe impecabile chiar si atunci cand le speli la 15°C. Daca alegi sa le speli la o temperatura de 30°C, poti economisi pana la 40% din consumul de energie electrica, iar rezultatele se vor vedea numaidecat pe factura ta! Daca speli timp de un an la 30°C in loc de 40°C, poti economisi suficienta energie cat sa iluminezi noua camere timp de un an intreg!

Evita sa folosesti solutii pentru indepartarea petelor


Daca am renunta cu totii sa folosim solutii pentru indepartarea petelor, am evita revarsarea a peste 20 000 de tone de chimicale in mediul inconjurator. In plus, super puterile de curatare ale detergentilor DERO sunt mai mult decat suficiente pentru inlaturarea majoritatii petelor, fara a fi nevoie sa apelezi la o solutie speciala pentru pete!

Recicleaza


Fie ca este vorba de plastic sau carton, toate ambalajele noastre pot fi reciclate.

Acesti pasi atat de simpli si de banali pot face o diferenta uriasa in ceea ce priveste buzunarul tau si planeta noastra, a tuturor.


 
TOP