Intrebari frecvente

&nbsp

Question 1

 • Ei bine, depinde de ce produs folosesti:

  Daca preferi detergentii lichizi, masoara 70ml cu ajutorul unui capacel gradat si pune-l direct in cuva. Pentru apa dura sau daca rufele sunt foarte murdare ori incarcatura este mare, foloseste 90ml.
  Daca esti genul de persoana care prefera capsulele, atunci nimic mai simplu: pune o capsula direct in cuva, inainte de a pune hainele si ai scapat de orice bataie de cap.
  Daca preferi detergentii pudra, toarna direct in sertarul special, masurand cu lopatica 100 g pe spalare.

Question 2

 • Detergentii bio contin enzime care sunt extrem de eficiente chiar si atunci cand speli la temperaturi joase. Detergentii non-bio nu contin aceste enzime, astfel incat nu sunt la fel de eficienti in ceea ce priveste indepartarea petelor.

Question 3

 • Da. DERO este ideal pentru spalarea hainelor colorate. Dar unele tesaturi sunt predispuse la decolorare, iar nuantele pastelate sunt ceva mai expuse la schimbarea culorii initiale. Acest lucru ar trebui sa fie indicat prin intermediul unui simbol inscris pe eticheta. Daca ai indoieli, foloseste un produs special pentru lucrurile colorate.

Question 4

Question 5

 • Rolul granulelor este de a face detergentul DERO mai vesel si mai plin de culoare. Fii fara grija, sunt complet solubile in apa si mai mult ca sigur ca nu iti vor pata rufele.

Question 6

 • Pudra DERO contine o cantitate mica de inalbitor, pentru a-i spori super puterile de curatare. Dar actiunea sa este una delicata, astfel incat nu iti va decolora hainele. Pentru o mai mare protectie a culorii, foloseste DERO lichid, fiindca acesta nu contine deloc inalbitor si este excelent pentru mentinerea luminoasa a culorii.

Question 7

 • Din pacate, in aceasta privinta nu putem face nimic. Depinde de fiecare magazin in parte pretul pe care decide sa il perceapa la vanzarea produselor DERO.

Question 8

 • Unul dintre cele mai mari avantaje DERO consta in super puterea sa de curatare. In parte, aceasta se datoreaza enzimelor din formula noastra biologica. Daca am renunta la ele, ai sesiza numaidecat diferenta. Iar daca ai ales sa cumperi DERO in special pentru rezultatele impecabile de curatare si improspatare, atunci nu ai fi foarte fericit!

Question 9

 • Din pacate, detergentii nu miros foarte imbietor fara surplusul de parfum, iar oamenii cumpara DERO tocmai datorita miresmelor extraordinar de proaspete si de indelungate.

Question 10

 • Ne este chiar greu sa ne imaginam ca mirosurile grozave ale detergentilor DERO ar putea displacea cuiva! Dar daca totusi nu te impaci cu ele, apeleaza la programul de extra clatire si centrifugare al masinii de spalat.

Question 11

 • Masinile de spalat ar trebui sa dizolve pudra in totalitate, fara sa lase nici o urma. Dar cantitatea de rufe, programul selectat, presiunea apei si lungimea ciclului de spalare pot afecta capacitatea de clatire a masinii de spalat. Incearca sa nu o supraincarci, iar daca totusi raman urme de pudra, indeparteaza-le cu o perie si mai clateste rufele inca o data.

Question 12

Question 13

TOP